Actualitate, Evenimente, Stiri

FOTO: 150 de biciclişti chic au pedalat la Skirt Bike Alba Iulia

Albaiulienii au demonstrat că puţină ploaie nu îi poate opri din a se simţi bine. Evenimentul Skirt Bike a reunit duminică aproximativ 150 de participanţi care au pedalat la unison, în cadrul celei mai colorate parade pe două roţi.

Bicicliştii şi-au dat întâlnire la ora 17:00, în Piaţa Cetăţii. Deşi norii ameninţau cu vreme rea, ei nu s-au lăsat intimidaţi şi au venit cu baloane, cu flori şi cu multă voie bună. Cuvântul de deschidere l-au avut organizatoarele: Iulia, Cristina şi Cipriana, care au urat ”Bun venit!”, au prezentat traseul pe care se va pedala şi au expus regulile paradei. Bicicletele au fost numerotate, întocmai ca la un concurs, numerele servind însă pentru alegerea câştigătorilor la tombola organizată la final. Plimbarea a fost pentru toate vârstele: cea mai mică participantă, Ema, avea 2 ani şi o lună, iar la polul opus era doamna Elena, în vârstă de 62 de ani.

Cea mai apreciată surpriză a venit la final, când toate doamnele şi domnişoarele au primit câte o brăţară lucrată manual, împachetată într-o elegantă felicitare pe care era notat următorul text:

”E ceva aparte la noi, doamnele şi domnişoarele. Poate stă în felul în care ne asortăm mereu cercerii cu eşarfa. Poate e de la talentul nostru de a îndesa nenumărate lucruri în genţi oricât de mari sau de mici. Poate stă în abilitatea de a ne împărţi între familie, servici şi prieteni şi de a rămâne vesele şi energice. Poate e tocmai felul în care ştim să fim chic pe două roţi.

Astăzi, am demonstrat că o bicicletă poate fi un accesoriu atât de elegant, iar această brăţară va rămâne cu noi pentru a nu uita că pe 6 iulie 2014, am participat la cea mai chic paradă din oraş!

Un fir roz pentru că este culoarea oficială Skirt Bike, un fir alb pentru că e un eveniment făcut de prieteni pentru prieteni şi un fir auriu… ei, dragele noastre, firul auriu e pentru a ne aminti mereu că suntem preţioase! Vă mulţumim pentru participare!” echipa Skirt Bike Alba Iulia.

Bicicliştii au pedalat pe următorul traseu: Piaţa Cetăţii – Strada Cloşca – Bdul Transilvaniei – intrare în Şanţurile Cetăţii (prin zona Arhivelor Naţionale) – tur complet al Şanţurilor Cetăţii – Poarta a IV-a – Strada Păcii – Framm’s.

”Am organizat acest eveniment pentru Alba Iulia, iar cea mai mare mulţumire a noastră e faptul că au fost atâţia participanţi prezenţi! Am văzut zâmbete, ţinute chic, sportivi profesionişti pedalând alături de biciclişti începători. E genul de eveniment care dă atâta viaţă şi culoare cetăţii noastre şi ne bucurăm că publicul îl apreciază! Am început deja să ne gândim la ediţia din 2015 sau, de ce nu, poate vom organiza o astfel de paradă şi în toamnă!” declară organizatoarele.

Anul acesta, pe 6 iulie, 7 oraşe au găzduit sincron cochetul eveniment. Este vorba de Alba Iulia, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj, Deva şi Iaşi.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 iulie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...