Stirea Zilei, Stiri

Fostul purtător de cuvânt al IPJ Alba, Augustin Căpâlnaş, prins cu permis de conducere FALS

Augustin CapalnasÎn România orice se poate! Un ofiţer de la Direcţia Rutieră, din cadrul Poliţiei Române, a fost prins cu un permis de conducere FALS. Este vorba despre Augustin Căpâlnaş, fostul şofer al IPS Andrei Andreicuţ şi fost purtător de cuvânt al IPJ Alba. După mutarea lui la Bucureşti, acesta a condus maşini şi în coloane oficiale în deplasările unor demnitari români.

În urma unui control, ofiţerul a fost depistat ca având asupra lui un permis de conducere fals. Verificările în baza de date a Poliţiei au scos la iveală faptul că acesta nu a deţinut niciodată un permis de conducere valabil.

Conform unor surse din cadrul Poliţiei Române, citate de realitatea.net, ofiţerul Augustin Căpâlnaş, de la Direcţia Poliţiei Rutiere, avea atribuţii legate de educaţia rutieră. La un moment dat, acesta ar fi vrut să se mute pe o altă linie de muncă şi a fost nevoit ca, printre alte documente, să facă şi dovada faptului că deţine permis de conducere.

În acest context, poliţistul ar fi recunoscut în faţa colegilor săi că nu are permis. Aceştia l-au întrebat cum a condus până acum, atât maşina de serviciu cât şi autoturismul personal, iar Căpâlnaş ar fi arătat un permis care nu era al lui, au precizat sursele citate.

Potrivit unor oficiali din Poliţia Română, ofiţerul este încă în funcţie, acesta fiind în prezent în concediu medical. Pe numele lui Căpâlnaş a fost deschis un dosar penal.

 

Sursa: realitatea.net

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...