Sanatate

Forma nasului tau este una inestetica? Iata cum te poate ajuta operatia de rinoplastie sa ai nasul perfect!

Nasul este elementul central al fetei, ca urmare, acesta are o estetica importanta deosebita. Nu mai reprezinta un secret faptul ca nu fiecare dintre noi ne nastem cu un corp perfect, insa acest lucru nu ar trebui sa ne puna in situatia de a ne simti complexati pentru ca in fond, fiecare dintre noi suntem unici si suntem frumosi prin felul nostru de a fi. De cele mai multe ori insa, in realitate lucrurile sunt mult mai complexe pentru ca toti ne dorim sa aratam cat mai bine, astfel ca nu sunt rare situatiile in care ne dorim sa schimbam anumite lucruri la corpul nostru. Pentru ca nasul are o importanta majora in ceea ce priveste estetica fetei, operatiile de rinoplastie sunt astazi mai numeroase ca niciodata in intreaga lume. Cu alte cuvinte, rinoplastia este de departe unul dintre cele mai solicitate servicii de estetica la care apeleaza atat femeile cat si barbatii.

Rinoplastia insa este mai mult decat o simpla operatie menita sa corecteze forma nasului. De foarte multe ori se apeleaza la aceasta procedura si din motive medicale precum este deviatia de spet care ingreuneaza respiratul normal si care poate genera in timp o serie de probleme de sanatate mult mai grave. Probabil te vei intreba ce anume urmareste aceasta interventie denumita rinoplastie? Iata asadar cateva detalii interesante pe care trebuie sa le stii despre aceasta interventie.

Rinoplastia urmareste reducerea dimensiunii nasului.

Nu sunt deloc rare situatiile in care dimensiunea nasului este una care ne face sa ne simtim mai putin confortabil cu noi insine. Intr-un astfel de caz, se recomanda operatia de rinoplastie, care are ca si menire principala reducerea dimensiunii nasului.

Ingustarea unor nari prea largi.

Narile largi reprezinta pentru multi oameni un motiv suficient de bine intemeiat pentru a apela la o operatie de rinoplastie, adesea narile de acest fel fiind considerate de catre aceste persoane ca fiind inestetice. Prin intermediul operatiei de rinoplastie, se poate reduce foarte usor dimensiunea narilor, astfel ca nasul va avea o forma perfect normala.

Indepartarea asimetriilor si deviatiilor.

Avand in vedere ca nasul este situat in centrul fetei, chiar si cea mai mica asimetrie la acest nivel este usor observabila, lucru care desi nu reprezinta neaparat o problema medicala, este adesea un lucru care ne face sa nu ne simtim confortabili cu noi. Deviatia de sept reprezinta de asemenea un motiv foarte solid pentru a apela la rinoplastie, insa este recomandat sa se recurga la acest lucru doar la indrumarea medicului. Deviatiile de sept fac ca respiratul pe nas sa nu fie unul tocmai corespunzator, ceea ce poate genera in timp probleme mai serioase de sanatate, precum sinuzita.

Rotunjirea unui nas prea ascutit.

Un nas mult prea ascutit este adesea privit ca un lucru inestetic, astfel ca si de aceasta data, operatia de rinoplastie ii poate ajuta pe pacienti sa obtina un nas perfect rotunjit, astfel ca nu va mai fi necesar ca acestia sa se simta complexati din pricina acestui lucru.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 septembrie 2019

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...