Actualitate

Fonduri alocate plății titlurilor executorii pentru angajații Institutului Național de Statistică

Guvernul a alocat astăzi fondurile necesare pentru plata a două tranșe din titlurile executorii stabilite prin hotărâri judecătorești care au ca obiect acordarea unor drepturi salariale în favoarea angajaților Institutului Național de Statistică.

Astfel, bugetul Secretariatului General al Guvernului, în subordinea căruia funcționează Institutul Național de Statistică, va fi suplimentat cu suma de 2,316 milioane de lei, necesară pentru plata primelor două tranșe aferente anului 2015.

Plata sumelor se efectuează în mod eșalonat în patru tranșe egale.
La nivelul Institutului Național de Statistică, inclusiv pentru direcțiile teritoriale de statistică, au fost centralizate, în total, drepturi de natură salarială în valoare de 9,571 milioane de lei (inclusiv contribuțiile angajatorului).

Potrivit Legii bugetului de stat pentru 2015, în bugetul Ministerului Finanțelor Publice – Acțiuni Generale – a fost prevăzută o sumă globală pentru plata titlurilor executorii din care, prin Hotărâri ale Guvernului, se pot aloca instituțiilor fonduri suplimentare pentru plata acestor obligații.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...