Diverse, Stiri Aiud, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Sebes

Folia Stretch industriala si masinile de ambalat, reale avantaje pentru orice depozit

Eficienta in cadrul mediilor industriale si nu numai, este un lucru in care companiile investesc sume colosale de bani avand in vedere ca tehnologiile avanseaza intr-un ritm destul de alert. Eficienta prespune de cele mai multe ori investitii si cu certitudine companiile de pretutindeni din lume sunt constiente de acest lucru. Pastrarea calitatii produselor pentru vreme cat ma iindelungata este un lucru care depinde adesea si de calitatea ambalajelor utilizate dar si de modul in care sunt pastrate produsele, motiv pentru care folia stretch a devenit in prezent un standard in mai toate companiile industriale si nu numai. Infoliatul reprezinta o activitate centrala in orice depozit avand in vedere ca in acest mod este asigurata o protectie suplimentara tuturor produselor. Se cunoaste foarte bine faptul ca in cadrul unui depozit pot exista numeroase conditii neprielnice precum: umeazeala, praf, diferite temperaturi limita, lucruri care pot scurta destul de mult durata de viata a unor produse sau le pot afecta calitatea.


Infoliatul produselor este un lucru care in prezent aduce numeroase avantaje, atat companiilor industriale, care au la indemana o modalitate accesibila de a face acest lucru, cat si noua, celor care cumparam si ne putem bucura de produse care ajung la noi intacte si la standardele calitative promise. Atunci cand vorbim despre folie stretch, este important sa avem in vedere faptul ca aceasta este diferita fata de foliile clasice, care desigur ca si ele pot proteja eficient, insa nu la acelasi nivel cu o folie stretch. Iata asadar cateva motive pentru care folia stretch alaturi de masinile de ambalat reprezinta o investitie cat se poate de inspirata pentru depozit.


Fixeaza mult mai bine marfa pe paleti si ofera o mai buna stabilitate.


Intr-un fel sau altul, din depozite, marfurile necesita transport pana la diverse magazine sau cumparatori, astfel ca este important ca pe intreaga durata a transportului, produsele sa fie cat mai bine asigurate si prinse pe paleti. Folia stretch poate fi de un real ajutor in acest sens avand in vedere ca aceasta se fixeaza foarte bine pe produse (practic le copiaza forma), ceea ce nu doar ca ofera protectie, insa si stabilitate pe paletii pe care sunt transportate. In acest fel, riscul deteriorarii marfurilor pe durata transportului este minim.


Protejeaza impotriva unor factori de mediu neprielnici.


Praful, umezeala, temperaturile extreme, razele soarelui sunt doar cateva conditii de mediu care pot deteriora cu siguranta diferite produse daca sunt expuse pentru vreme vreme indelungata, astfel ca folia stretch este si in acest caz o solutie foarte buna prin care poti evita aceste situatii. Aceasta poate face fata cu brio acestor conditii de mediu, oferind protectie tuturor marfurilor infoliate cu aceasta.


Folia stretch nu presupune investitii mari.


Masinile de ambalat, alaturi de folia stretch sunt investitii minime, dar care iti pot aduce avantaje numeroase, astfel ca daca nu utilizezi inca in cadrul depozitului tau acest tip de folie, acum este momentul perfect sa faci aceasta schimbare atat pentru imaginea companiei tale, cat si pentru clienti.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 aprilie 2020

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...