Comunicate, Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Florin Roman, liderul deputaților PNL: „Guvernul Orban a alocat 400.000 lei pentru ziua națională de la Alba Iulia”

Guvernul Ludovic Orban a aprobat joi o hotărâre de guvern prin care a fost alocată suma de 400.000 de lei pentru buna desfășurare a manifestărilor dedicate Zilei Nationale a României, în Capitala Unirii, Alba Iulia.

Premierul României va participa la ceremoniile dedicate zilei naționale de la Alba Iulia și va asista la parada militară. Premierul va fi însoțit de miniștrii Economiei, Virgil Popescu și al Agriculturii, Adrian Oros.

Sâmbătă, ministrul Dezvoltării Regionale, Ionuț Ștefan va fi prezent în municipiul Blaj. Duminică, membrii cabinetului Orban vor participa la ceremonia depunerii de coroane la Monumentul Unirii, realizat printr-un amendament la bugetul de stat, depus în calitate de deputat de Alba, apoi la primirea soliilor la Sala Unirii, Te Deum și parada militară.

Alături de membri guvernului vor fi prezenți europarlamentarii Mircea Hava, Dan Motreanu și Rareș Bogdan, ultimul fiind prezent și la manifestările organizate sâmbătă de primăria Zlatna.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 noiembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...