Actualitate, Stiri, Turism

FLORIN ROMAN: „Drumul Transalpina. Început de ACL, neterminat de Guvernul Ponta”

Într-o conferinţă de presă Florin Roman, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba, acuză guvernanţii de lipsă de implicare în ceea ce priveşte drumul peste munţi care face legătura între judeţele Alba şi Gorj, şoseaua cunoscută sub numele de Transalpina.

Florin Roman: „Am trimis o scrisoare celor de la CNADNR pentru a vedea situaţia Transalpinei. Ne-a uimit declaraţia dlui Rus (n.a. – ministrul Transporturilor) care a spus că Transalpina e ca un copil fără mamă, fără tată. Eu spun că Transalpina are şi mamă şi tată: este Guvernul Ponta care ar trebui să se îngrijească de acest drum”.

„Am fost pe Transalpina cu colegii de la CJ Alba şi am văzut ce este acolo. Lucrările sunt finalizate în proporţie de 95 la sută. Vreau să le propun colegilor mei să punem panouri pe traseu: Început de ACL, nefinalizat de Guvernul Ponta”, a mai spus Roman.

„În privinţa Transalpinei CNADNR-ul se joacă de-a baba oarba: nu ştie nimeni dacă e închis. Noi nu am văzut poliţişti, nu am văzut panouri pe care să fie scris „Drum închis”. Am văzut doar un panou pe care scria „Drum în lucru”. Îl anunţ pe dl. Narcis Neaga (n.a. – directorul CNADNR) că Transalpina e deschisă şi se circulă pe ea”.

Deputatul PNL Dan Coriolan Simedru acuză la rândul său: „Declaraţiile lui Neaga sunt perverse. Ei nu vor să mai plătească despăgubiri pentru eventuale accidente. Din această cauză spun că Transalpina e închisă”.

„La ieşirea din Petreşti este un panou pe care scrie că „Drumul este în lucru”. Sunt lucrări pe 20 km…. Dar îi blochează pe toţi cei din zonă care au pensiuni, nu mai vin turiştii din cauza acestor anunţuri făcute de CNADNR”, declară Dan Coriolan Simedru.

 

 

Foto: Florin Roman Facebook

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...