Actualitate, Politica, Stirea Zilei

Florin Roman, a reusit sa puna în funcțiune sistemul de vot electronic la Camera Deputaților.

Săptămâna trecută, viceliderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților, Florin Roman, anunța că liberalii vor sesiza Curtea de Conturi în cazul în care nu se va pune în funcțiune sistemul de vot electronic la Camera Deputaților.

 

Votul electronic va fi reintrodus în şedinţele Camerei Deputaţilor; în plenul de marţi vor avea loc opt sesiuni de vot electronic pentru acomodarea noilor deputaţi şi pentru test, a anunţat, luni, secretarul Camerei Ioana Bran.

 

„Mâine (marţi – n.r.) în cadrul plenului Camerei se vor desfăşura 8 sesiuni de vot electronic pentru acomodare şi test şi votul final va fi electronic”, a precizat Bran, după Biroul permanent al forului legislativ .

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat un memorandum intern al secretarului general. Potrivit memorandumului, vor fi informaţi prin sms toţi deputaţii cu privire la obligativitatea folosirii cardului de vot pe durata şedinţei de vot final a Camerei din data de 14 februarie. Salariaţii Secretariatului General al Camerei vor asigura permanent asistenţă de specialitate pe durata desfăşurării şedinţei de vot electronic. Pe durata celor opt sesiuni de vot de acomodare şi pe durata votului final se va utiliza un interval de 15 secunde pentru perioada alocată exprimării votului electronic, se mai arată memorandum.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 februarie 2017

About Author

administrator


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...