Actualitate, Stirea Zilei

FLORIN ROMAN: 1 Decembrie la Alba Iulia fără bani de la Guvern. Premierul Ponta nu are ce căuta la Alba Iulia

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, liberalul Florin Roman l-a acuzat astăzi la Alba Iulia pe premierul Ponta că nici în acest an Alba Iulia nu a primit nici un ban de la Guvern pentru manifestările legate de Ziua Naţională a României.
„Vă spun că ne-am întâlnit recent în primul comandament legat de Ziua Naţională a României la Alba Iulia. Pentru al treilea an la rând Guvernul condus de Victor Ponta, candidatul PSD la preşedinţia ţării, nu a alocat nici un ban din fondul de rezervă al Guvernului pentru manifestările legate de sărbătorirea Zilei Naţionale a României la Alba Iulia. Prin urmare vom organiza din nou doar noi, Primăria Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba, evenimentele legate de această manifestare. Primul pas este alocarea a patru miliarde lei vechi din bugetele celor două instituţii pentru Ziua Naţională a României. Va fi organizat şi Congresul Spiritualităţii Româneşti.
Nu ştiu cum Ponta are nesimţirea de a folosi tema Unirii de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918 când nu a alocat nici un ban pentru evenimentul din Cetatea Marii Uniri. A alocat bani ca în anii trecuţi doar pentru manifestările de la Bucureşti unde crede el că s-a făcut Marea Unire.
În acest an vom avea şi paradă muilitară la Alba Iulia. În acest sens am luat legătura cu Armata a IV-a Transilvania de unde vor participa la parada militară de la Alba Iulia 12 batalioane a câte 50 de oameni de la diferite arme. Vom avea şi tehnică militară. Ne vom descurca şi fără ajutorul Guvernului(…) Ponta nu are ce căuta la Alba Iulia. A umilit prea mult oraşul.” a declarat Florin Roman.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 noiembrie 2014

About Author

Cititorul


4 COMMENTS ON THIS POST To “FLORIN ROMAN: 1 Decembrie la Alba Iulia fără bani de la Guvern. Premierul Ponta nu are ce căuta la Alba Iulia”

  1. Nu cred ca esti in masura sa vorbesti in locul albaiulienilor cine poate sa vina si cine nu poate la alba iulia, mai baga o fisa.

  2. Florin Roman pune conditii PREMIERULUI sa nu vina in Alba Iulia! Haha ! Penibil domnule Roman ! Ponta presedinte !

  3. Ce sa dea din fondul de rezerva?? De acolo le da numai la popi care sa indemne „oitele” sa voteze un „crestin-ortodox”!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...