Actualitate, Politica

FIUL LUI IOAN RAŢIU: Epoca lui Ion Iliescu a fost una a mimării

Într-un interviu fiul lui Ioan Raţiu, Nicolae Raţiu a vorbit şi despre fostul preşedinte al României, Ion Iliescu despre care a spus că a fost un politician abil.

„În 2001, atunci când am ales Oamenii deceniului, aveam un om de afaceri al deceniului, un prezentator radio, un prezentator tv al deceniului și un politician al deceniului. Octavian Paler era director și Călin Husar era acolo, iar Ioana Lupea editor și am ajuns la concluzia că cel mai inteligent, isteț și de succes politician al deceniului a fost Ion Iliescu. Fie că ne plăcea sau nu. Și atunci i-am dat un premiu într-o gală la hotel Intercontinental” a spus Nicolae Raţiu.

Nicolae Raţiu a precizat că epoca Iliescu a fost una nefastă pentru România. Acesta a declarat că ar caracteriza epoca Iliescu drept una a mimării.

„Sub el, vechile structuri, vechiul sistem al corupției în business, în media, în guvern, în structurile locale,totul avea binecuvântarea sa. Pentru că nu avea de gând să facă nimic, pentru că de acolo provenea. Toți cei din jurul său erau parte din acel sistem. Nicio schimbare fundamentală de sistem nu avea să se petreacă” a precizat Nicolae Raţiu.

sursa: voxpublica.realitatea.net/politica-societate/

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...