Actualitate, Locale, Sanatate, Sport, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Sebes, Stiri teius

Fit Express, cel mai nou studio de Fitness din Alba Iulia

Dacă așteptai un program de fitness care să te motiveze să te antrenezi, noi am adus în oraș tehnologie medicală wifi prin Electro Stimulare Musculară (EMS) și antrenament sportiv la un loc.

Ce îți oferim la studioul Fit Express Alba Iulia?

  1. Ședințe scurte de fitness Just Fit (20 minute/2 X săptămână)
  2. Antrenor personal
  3. Rezultate rapide. Arzi peste 500 calorii în timpul ședinței, și până la 4.000 calorii în următoarele 2-3 zile după antrenament. Vei avea centimetri mai puțini în talie și în alte zone cu probleme, încă din primele ședințe.
  4. Antrenamentul se desfășoară în funcție de obiectivul și de condiția fizică a fiecăruia.

Fitnessul EMS este dedicat începătorilor sau sportivilor de performanță? 

Dacă în trecut era utilizat doar de sportivii de performanță, astăzi, noi facem accesibilă această tehnologie pentru toți albaiulienii care doresc să fie într-o formă fizică maximă. Tehnologia EMS Just Fit are mai multe domenii de aplicabilitate, acoperind nevoile particulare ale fiecărui om.

Ea poate fi utilizată pentru:

✅tonifierea și/sau întreținerea musculaturii;

✅pierdere în greutate;

✅prevenția unor afecțiuni medicale;

✅reabilitare medicală post-traumatisme;

✅reabilitare musculară după naștere.

Te întrebai ce grupe musculare lucrăm cu aparatul Just Fit?

Aparatul are capacitatea de a stimula simultan toate grupele musculare majore ale corpului într-un mod eficient, activând 90% din sistemul muscular datorită antrenării mușchilor atât la suprafață cât și în profunzime.

Bicepși, tricepși, deltoizi, pectorali, abdominali, oblici externi (abdominali laterali), spate superior (trapezoidali), lombari, dorsali, fesieri, bicepși femurali, cvadriceps, gambe și mușchii feței dacă ne antrenăm zâmbind.

După 20 de minute pleci de la noi cu toate grupele musculare antrenate și peste 1200 Kcalorii arse în 4-6 ore după antrenament.

De ce am ales să aducem acest serviciu revoluționar în orașul nostru?

Cel mai nou studio EMS situat în centrul orașului Alba Iulia, pe Strada Trandafirilor, nr. 16, a fost proiectat având în minte clientul, familia, personalul și întreaga comunitate. Construcția este dotată cu linii elegante și materiale naturale, în timp ce toate camerele sunt curate, aerisite, moderne și primitoare.

Fit Express are un personal format din două persoane certificate și 1 dispozitiv EMS cu două unități de control ceea ce permite antrenarea a două persoane în același timp.

Fit Express folosește cea mai nouă tehnologie EMS, fiecare client beneficiază, astfel, la maxim de antrenament. Locuitorilor din Alba Iulia li se oferă în sfârșit o nouă șansă de a se bucura de un stil de viață mai sănătos.

Fit Express Alba Iulia funcționează pe baza programărilor, ceea ce reduce timpul de așteptare pentru clienți, îmbunătățind în același timp eficiența și calitatea sesiunilor EMS pe care le oferă.

Cum funcționează tehnologia EMS?

Aparatul Just Fit se bazează pe un sistem computerizat care conține o tabletă subțire, ce comunică cu hardware-ul printr-un canal WIFI securizat ce creează impulsul electric în vesta de antrenament.

Impulsurile transmise de către aparatul inovativ Just Fit ajung la echipamentul special dedicat activității de antrenament provocând contracții musculare, identice cu mișcarea propriu-zisă a mușchilor în timpul depunerii unui efort.

Gradele de intensitate sunt disponibile, însă trecerea de la un nivel la altul se face treptat, antrenorul personal ocupându-se de acest aspect important.

Prin antrenamentul cu aparatul Just Fit bunăstarea este atinsă la toate nivelurile deoarece are un efect terapeutic, creează un sentiment de bunăstare fizică și mentală.

Antrenamentul prin EMS este periculos pentru sănătate?

Nu. Impusul electric cu frecvență scăzută este utilizat pe scară largă în fizioterapie și recuperare medicală.

Mușchii sunt organe electro-chimice ce necesită impulsuri electrice de la sistemul central nervos pentru a se contracta. Tehnologia EMS folosește acest principiu natural și este capabilă de a intensifica acest proces pentru a ajunge la straturile musculare profunde, care sunt greu de activat prin metodele convenționale de antrenament. 

Contraindicațiile în ceea ce privește antrenamentul EMS se aplică în cazul persoanelor ce au un stimulator cardiac sau a celor însărcinate.

În timp ce faci o serie de exerciții simple, cu impact redus, prin intermediul electrozilor aplicați pe piele mușchii sunt stimulați suplimentar, astfel că mișcările, deși sunt foarte ușoare, sunt simțite foarte intens.

Antrenorul personal poate controla fiecare grupă de mușchi prin ajustarea intensității, în funcție de obiectivele individuale și de rezistența sportivului.

Timp redus petrecut la sala cu rezultate fizice dublate

Prin intermediul aparatului EMS WiFi, rezultatele se văd într-un timp foarte scurt. În doar 20 de minute, sunt lucrate toate grupele de mușchi, lucru greu de realizat în cadrul unui antrenament la sala de fitness.

Un alt beneficiu adus de acest tip de antrenament este economisirea timpului. Un antrenament la sală de gimnastică durează în medie, incluzând și încălzirea, aproximativ 1,5 – 2 ore pe sesiune.

Pentru a vedea și simți rezultate, aveți nevoie să vă antrenați de cel puțin 2-3 ori pe săptămână, ajungând astfel până la șase ore sau mai mult pe săptămână.

Mulți oameni nu își pot permite să petreacă atâta timp la sală pentru a obține aceste rezultate și pentru a le menține.

Cu NOI ai nevoie de doar 20 minute pe ședință pentru a obține rezultatele dorite!

Vă așteptăm să testați antrenamentul EMS alături de noi!

Studioul Fit Express este situat în centrul orașului Alba Iulia, pe Strada Trandafirilor, nr. 16.

Pentru programări puteți suna la numerele de telefon: 0759989411 sau 0726631850

Program: Luni – Vineri: 8.00 – 22.00. Sâmbătă: 10.00 – 14.00. Duminică: închis.

Abonamente:

Day Time: 8.00 – 14.00

4 Ședințe: 150 lei – valabilitate 15 zile

8 Ședințe: 250 lei – valabilitate 30 zile

12 Ședințe: 350 lei – valabilitate 45 zile

24 Ședințe: 550 lei – valabilitate 90 zile

Full Time: 8.00 – 22.00

8 Ședințe: 300 lei – valabilitate 30 zile

12 Ședințe: 400 lei – valabilitate 45 zile

24 Ședințe: 600 lei – valabilitate 90 zile

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 ianuarie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...