Actualitate, Stiri

Firma Transavia va contribui la renovarea și modernizarea secției de chirurgie a spitalului județean Alba

spitalCompania Transavia va participa alături de autoritățile locale, la modernizarea secției de chirurgie din cadrul Spitalului Județean Alba. Investiția finală a acestui proiect se ridică la aproximativ 500.000 euro. Potrivit conducerii unităţii medicale, în această perioadă se încep procedurile pentru organizarea licitaţiei de atribuire a lucrării

În cursul ultimilor trei ani, Transavia a sprijinit modernizarea mai multor secții din acest spital- secția de oncologie, neuro-chirurgie si secția de urgențe. Această acțiune vine în completarea unor activități de ordin social pe care compania Transavia le desfășoară anual în sprijinul comunității.

« Ne dorim foarte mult să realizăm proiecte sustenabile pentru societate și să ne implicăm proactiv în activități menite să vină în ajutorul oamenilor. În general, ne place să ne implicăm în proiecte mari, de amploare, dar susținem ocazional şi alte activităţi sociale. Sprijinim şi persoane nevoiaşe, bolnavi, copii, bătrâni, dar şi diverse instituţii, precum case de copii și aziluri. Renovarea și modernizarea secției de chirurgie a spitalului județean din Alba răspunde unei reale nevoi locale și ne bucurăm că avem posibilitatea să oferim sprijinul nostru.», declară Ioan Popa, Director General Transavia.

Transavia susține în paralel și alte acțiuni sociale. Anul trecut, compania a lansat programul educațional « Ora de Nutriție », prin care își propune să ofere elevilor din clasele gimnaziale, informații utile despre importanța abordării unui stil de viață sănătos.

De asemenea, în centrul preocupărilor companiei Transavia se află și activitățile sportive. De mai mulți ani, compania organizează o competiţie sportivă dedicată iubitorilor de golf și este sponsorul echipei de baschet CSU Alba Iulia.

 

Foto: arhivă

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...