Actualitate, Social, Stiri

Un mare producător de lactate din Alba Iulia şantajat de un ieşean

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba au reţinut un bărbat din judeţul Iaşi care a şantajat un mare producător de produse lactate din judeţul Alba.

Se pare că bărbatul ar fi băgat o larvă într-o cutie de lapte, susţinând că a găsit-o în cutia respectivă.

În data de 28 august 2014, poliţiştii l-au prins în flagrant pe bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj, în timp ce primea suma de 1.570 de lei de la reprezentanţii societăţii comerciale şantajate.

Poliţiştii au reconstituit evenimentele: în perioada 17-27 august 2014, reprezentanţii producătorului din judeţul Alba au primit mai multe mail-uri de la o persoană care solicita suma de 1.570 lei pentru a nu dezvălui presei că ar fi găsit o larvă într-o cutie de lapte UHT, ulterior consumului îmbolnăvindu-se.

La solicitarea fabricii de lapte, poliţiştii au demarat cercetările în urma cărora s-a reuşit identificarea lui I.M.B. din Iaşi, un bărbat în vârstă de 32 de ani, care a expediat emailurile.

Flagrantul a fost realizat în ziua de 28 august 2014 de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului de Operaţiuni Speciale Alba şi poliţişti din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi: cu ocazia flagrantului ieşeanul I.M.B. a fost surprins în timp ce primea suma de 1.570 lei de la un reprezentant al fabricii din judeţul Alba.

Ieşeanul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de şantaj, şi astăzi, 29 august 2014, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scrie-ne pe Messenger
Loading...