Actualitate, Locale

FINANTARE PENTRU REDESCHIDEREA POLICLINICII IN CADRUL SPITALULUI JUDETEAN ALBA

Dupa circa 15 ani de ”exil”, pana la jumatatea anului 2022, Policlinica din Alba Iulia va reveni in sediul construit initial in anul 1973, ca urmare a contractarii proiectului prin care Consiliul Judetean Alba va utiliza peste 10 milioane lei pentru modernizarea si extinderea cladirii din incinta Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia.

Astfel, se va asigura un spatiu optim din punct de vedere al circuitelor functionale pentru desfasurarea activitatii de ambulatoriu, prin consolidarea planseului constructiei existente cu deschidere catre Bulevardul Transilvaniei, realizarea a doua extinderi pentru aceasta cladire si lucrari de compartimentari si finisaje interioare.

Contractul de finantare din fonduri nerambursabile a fost semnat la sediul Spitalului Judetean Alba, de catre domnul Ion Dumitrel, Presedintele Consiliului Judetean Alba si domnul Dan Popa, directorul Directiei Organism Intemediar (OI) pentru implementarea POR din cadrul ADR Centru.

Semnarea a avut loc in cadrul unei intalniri cu presa, eveniment la care au participat reprezentantii conducerii Spitalului albaiulian, sub coordonarea doamna ec. Diana Marza, precum si echipa de conducere a CJ Alba.  Investitiile, alocate prin Axa Prioritara 8 din cadrul REGIO 2014-2020, pe prioritatea destinata modernizarii ambulatoriilor de spitale, asigura resurse europene in valoare de peste 2,25 milioane euro pentru cresterea accesibilitatii serviciilor de sanatate si comunitare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 septembrie 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...