Actualitate, Locale, Stiri

Finanțare de 3,5 milioane de euro pentru alimentarea cu apă potabilă și înființarea rețelei de canalizare menajeră în satele Cetea și Galda de Sus

Marți, 5 noiembrie, primarul comunei Galda de Jos, Vasile Raica a anunțat pe pagina de Facebook a instituției pe care o conduce confirmarea unei finanțări foarte importante pentru dezvoltarea comunei.

”Azi (n.r. marți, 5 noiembrie) vă aducem la cunoștință faptul că am primit confirmarea finanțării prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii a unui proiect complex și foarte bine gândit pentru alimentarea cu apă potabilă și înființarea rețelei de canalizare menajeră în satele Cetea și Galda de Sus.
Valoarea totală a proiectului „Realizare sisteme de alimentare cu apă și rețele de canalizare menajeră în localitățile Galda de Sus și Cetea” este de 17.048.509 lei (aproximativ 3,5 milioane de euro), ceea ce reprezintă mai mult decât dublul bugetului anual de investiții al comunei noastre.
Acest proiect, a cărui aprobare o așteptam de ceva vreme, este deosebit de important pentru extinderea rețelei de apă potabilă și de canalizare menajeră existentă deja în satele Oiejdea, Galda de Jos, Mesentea și Benic.” a scris primarul comunei Galda de Jos, Vasile Raica.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 noiembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...