Actualitate, Sanatate, Social

Finalizarea campaniei „Prea Rebel Să Fii Condus”

article_318673_1Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, structură teritorială a Agenţiei Naţionale Antidrog, organizează azi, 24.07.2013, începând cu ora 21 în Piaţa Cetăţii din municipiul Alba Iulia, acţiunea care are menirea de a evoca aminitrea victimelor consumului de droguri prin aprinderea unor lampionane (la sol) dispuse în forma – fundiţă antidrog –  precum şi amenajarea unor zone iluminate cu candele pe aleile din Piaţa Cetăţii.

Evenimentul va începe cu un scurt discurs al unui reprezentant al CPECA Alba, urmat de mărturia unui prieten al unui fost consumator de droguri.

Parteneri în desfăşurarea acestei activităţi sunt Liga Studenţilor din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia şi Consiliul Judeţean al Elevilor Alba.

Participanţii vor fi aproximativ 150 de tineri elevi şi studenţi, fiind de dorit să se alăture şi alte persoane din publicul larg pentru un moment de tăcere şi reflecţie ca semn că victimele consumului  de droguri nu au fost date uitării şi ca solidaritate în lupta antidrog.

Această acţiune se desfăşoară pentru finalizarea campaniei „Prea Rebel Să Fii Condus” al cărei obiectiv îl reprezintă conştientizarea asupra riscurilor consumului de droguri şi de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive şi are ca slogan „În viaţă sănătatea are prioritate, nu drogurile!” „Victimele consumului de droguri nu mai au priorităţi, doar lumânări aprinse. Tu ce priorităţi ai?”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...