Actualitate, Social, Sport

Fetele de la CSU Alba Iulia au promovat baschetul în rândul elevilor

tdsc_0079CSU Alba Iulia continuă și în acest an campania începută acum două sezoane trecut, cea de promovare a baschetului în unitățile de învățământ din Alba. După ce anul trecut s-a ajuns la câteva licee din Alba Iulia și Câmpeni, jucătoarele, cei doi antrenori și președintele Consiliului de Administrație de la CSU Alba Iulia au participat la o primă întâlnire din acest sezon cu elevii de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan”, pentru a-i atrage pe tineri spre baschet și a-i invita la meciurile echipei.

Coordonate de cei doi antrenori, pricipalul Miroslav Popov și secundul George Lăncrănjan, fetele au disputat o partidă demonstrativă împotriva echipei de băieți a colegiului vizitat.

În urma celor două reprize de câte 5 minute jucate, meciul s-a încheiat la egalitate.

La finalul meciului, a avut loc și un scurt concurs de aruncări de la 3 puncte și linia de libere, unde liceenii care au reușit să marcheze au primit câte un tricou cu însemnele clubului, semnat de jucătoarele de la CSU.

Acțiunile de acest gen ale echipei vor continua în unitățiile de învățământ din Alba Iulia, dar și în alte zone din județ.

Scopul acţiunii a fost și unul pe termen scurt și anume acela de promovare a partidei de sâmbătă, 12 octombrie de la ora 18.00, din Sala Universităţii “1 Decembrie 1918″, cu CSM Târgovişte.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...