Educatie, Stiri

Festivitate de absolvire online pentru absolvenții Promoției 2020 a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Din cauza pandemiei de coronavirus, în acest an Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va organiza Festivitatea de absolvire online, pentru Promoția 2020, vineri, 12 iunie, de la ora 12:00.

„Dragi absolvenți ai Promoției 2020 a UAB,

Pentru că, în acest an, nu ne putem întâlni la tradiționala paradă prin Porțile Cetății și la Festivitatea de absolvire și pentru că suntem distanțați (doar) social, noi nu v-am uitat, ne este dor să vă revedem și să fim împreună la ceas de sărbătoare.

Pentru că sunteți o promoție specială, v-am pregătit o Festivitate de absolvire specială, online, în care orice granițe vor dispărea, veți primi mesajele noastre de suflet, veți avea alături prieteni și colaboratori, dar și oaspeți-surpriză. Vă invităm, dragi absolvenți, să participați la E-FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE A PROMOȚIEI 2020 a UAB, vineri, 12 iunie 2020, ora 12.00, cu întâlnire live pe pagina oficială de Facebook a UAB: www.facebook.com/uab.oficial.ro (Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Romania, pagina oficiala) FELICITĂRI TUTUROR!”, (pagina de Facebook a UAB).

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 iunie 2020

About Author

Redactiealba


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...