Actualitate, Cultura, Evenimente, Stiri

Festivalul-concurs internaţional de muzică uşoară pentru tineri şi studenţi “Voices” are loc la Alba Iulia între 13 și 14 octombrie

În zilele de 13 și 14 octombrie, la Casa  de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia are loc Festivalul-concurs internaţional de muzică uşoară pentru tineri şi studenţi “Voices”.

În cadrul concursului de interpretare , 16 concurenți se vor bate pentru trofeul festivalului „VOICES”, în valoare de 3000 lei, dar și pentru celelalte premii: locul I- 2000 lei, locul II- 1500 lei, locul III-1200 lei. Președintele juriul va fi domnul Viorel Gavrilă, compozitor şi dirijor, preşedintele juriului Selecţiei Naţionale Eurovision 2015 şi vicepreşedintele UCMR-ADA, Asociaţia pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor. Din juriu vor mai face parte: Titus Andrei, realizator Radio România Actualități, Corina Chiriac, interpretă și vedetă de televiziune Național TV, Paul Baidan, prof. univ. dr. în muzică la Universitatea din Pitești și Vali Ilieș, consilier artistic la Centrul Cultural “Dragan Muntean” Deva.

Tot cu această ocazie vor avea loc două concerte ale unor artiști consacrați ai scenei românești: sâmbătă va urca pe scenă CORINA CHIRIAC, iar duminică va veni rândul trupei rock COMPACT . Merită menționat că la această ediție va fi lansat și Imnul Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia, interpretat de Alin Ignat, Antinia Simion  Gabriel Cândea, Emilia Popescu și Gino.

Intrarea la acest eveniment este liberă.

 

 

 

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 octombrie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...