Actualitate, Diverse, Stiri

Femeile din Cugir sărbătorite de Primărie şi Casa de Cultură

Şi anul acesta la Cugir a avut loc un eveniment dedicat doamnelor şi domnişoarelor din oraş, cu ocazia zilei de 8 martie.

Cele aproape 300 de persoane care au participat la petrecerea organizată la Cantina Casei de Cultură au avut parte de multe surprize şi muzică bună, pregătite de conducerea primăriei şi de Casa de Cultură.

Gazda, primarul Adrian Teban, a deschis evenimentul alături de preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ioan Dumitrel şi senatorul Alexandru Pereş.

Celor trei li s-au alăturat preşedintele şi vicepreşedintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, şi Simone Albani, alte oficialităţi locale – care au oferit câte o garoafă tuturor doamnelor şi domnişoarelor prezente.

Programul artistic a debutat cu un moment dedicat mamelor de către copiii Cercului de canto şi chitară, îndrumaţi de prof. Corina Băcăinţan, urmat de dansuri de societate oferite de Clubul de Dans „ProDance Cugir” al instructorului Sergiu Prodan. Nu putea lipsi taraful Casei de Cultură, împreună cu soliştii Ionela Dărab şi Dani Olaru. Muzică uşoară a fost adusă de tinerii grupului Aprentis, de formaţia Milenium C, precum şi de invitatul de onoare, Alin Ignat.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...