Actualitate, Stiri

Femeile de succes din Alba, sărbătorite de ziua lor la Sebeş

8 martieFemei cunoscute din județul Alba, ”posesoare” de notorietate și implicare în viața comunității, cu  rezultate remarcabile în profesie, vor fi sărbătorite și anul acesta în cadrul unui eveniment  intitulat sugestiv ”Bucuriile Primăverii”, ce se va desfășura joi, 13 martie, începând cu ora 17,30 la Casa de cultură din Sebeș.

Parte dintr-un proiect mai amplu – TALENTELE  ALBEI – această adevărată sărbătoare dedicată femeii va prilejui prezentarea și premierea unor Doamne de Excelență, moment înfrumusețat de vernisajul unei expoziții de pictură cu lucrări realizate de Corina-Marieta Constantin și invitatele ei, pictorițele din cadrul Asociației ”Arttrad”  Valea Frumoasei – Sebeș.

Organizat de Consiliul județean Alba și Asociația femeilor din Alba, în parteneriat cu Centrul Cultural ”Lucian Blaga” Sebeș, evenimentul va prilejui  publicului bucuria unui moment de teatru,  cu o cunoscută scenetă semnată Ion Băieșu – ”Boul și vițeii” – prezentată de Trupa „COLB” a Colegiului Național ”Lucian Blaga” Sebeș, coordonator prof. Tereza Cândea.  Un moment de poezie și muzică susținut de Jeni Voina și invitatul ei special, Nicolae Furdui Iancu, muzică populară cu Leontina Fărcaș și ”Mugurii de Tezaur” precum și  jocuri populare cu membrii Ansamblului ”Stejarul”  al Asociației Fiii Satului Sebeșel 2009,  în coregrafia Soricăi Fărcașiu vor aduce clipe de încântare în Bucuriile Primăverii 2014.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...