Actualitate

Femeie urmărită naţional, prinsă după ce a fost implicată într-un furt din locuinţa unei bătrâne din Alba Iulia

inchisoare femeiPoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia le-au identificat, în cursul zilei de miercuri, pe 3 femei despre care există suspiciunea că la începutul lunii decembrie 2013, au comis un furt din locuinţa unei vârstnice de 88 de ani, din Alba Iulia, faptă prin care i-au cauzat un prejudiciu în valoare de 24.000 de lei.

În urma activităţile de cercetare efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că în data de 06.12.2013, Gina Ş., de 26 de ani, Adriana A., de 40 de ani şi Vasilica A., de 44 de ani, toate din municipiul Galaţi, au pătruns în locuinţa victimei sub pretextul că îi vor prezenta, pentru vânzare, câteva produse.

Profitând de neatenţia vârstnicei, cele 3 femei i-au sustras 3 plicuri în care era suma totală de 24.000 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracționale a celor 3 femei, poliţiştii din Alba Iulia, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi, au efectuat ieri, 12.03.3014, două percheziţii domiciliare, ocazie cu care a fost depistată şi reţinută Gina Ş.

La una dintre locaţiile verificate, poliţiştii au identificat-o pe  Gabriela Ş., de 24 de ani, din Galaţi, care era urmărită la nivel naţional, fiind posesoarea unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea depistării Adrianei A., şi a lui Vasilica A. şi luării faţă de acestea a măsurilor legale.

Faţă de Gina Ş. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 13.03.2014, să fie prezentată  Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor 3 femei precum şi în vederea recuperării prejudiciului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...