Locale, Stiri

Femeie din Galda de Jos reținută pentru înșelăciune 

Polițiștii din Alba au reținut o femeie care este cercetată pentru înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Aceasta ar fi înșelat 90 de persoane pe numele cărora ar fi întocmit contracte de creditare, folosindu-se de documente false. Prejudiciul a fost estimat la 200.000 de lei.

La data de 27 februarie 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au făcut două percheziții, pe raza comunei Galda de Jos, la imobilele deținute de o femeie, de 52 de ani, care este cercetată pentru înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În sarcina acesteia s-a reținut faptul că, în perioada 2015 – 2019, în calitate de angajată a unei societăți de credit, ar fi indus și menținut în eroare un număr de 90 de persoane, din comuna Galda de Jos, cu ocazia întocmirii unor contracte de creditare financiară. Mai mult, femeia s-ar fi folosit de documente întocmite în fals, în vederea aprobării dosarelor de credit, însușindu-și în acest fel suma de 200.000 de lei.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat documente care vor fi folosite pentru probarea activității infracționale. 

Totodată, au fost puse în executare 3 mandate de aducere, iar față de femeia de 52 de ani a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri, 28 februarie, să fie prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 februarie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...