Stiri, Stiri Cugir

Femeie din Cugir reținută pentru tentativă de furt

La data de 13 martie 2020, în jurul orei 14,40, în urma unui apel prin care o femeie din Alba Iulia sesiza faptul că a surprins o persoană străină în locuința sa, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia s-a deplasat pe strada Viilor din Alba Iulia, unde, în dreptul unui imobil, a identificat o femeie de 48 de ani, din Cugir, ale cărei semnalmente se potriveau cu cele descrise de apelantă. 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în jurul orei 14,30, femeia ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Viilor din Alba Iulia, profitând de faptul că ușa de acces a fost lăsată neasigurată și ar fi căutat bunuri, pentru a le sustrage. 

Femeia ar fi sustras un portmoneu în care era o sumă de bani și documente personale, moment în care a fost surprinsă de proprietara imobilului. 

Pentru a-și asigura scăparea, femeia a abandonat portmoneul și a părăsit, în grabă locuința. 

Polițiștii i-au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat și au luat, față de aceasta, măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 martie 2020

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...