Actualitate

Femeie din Alba dispărută de la domiciliu

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud şi ai Postului de Poliţie Livezile, continuă cercetările, pentru găsirea unei femei de 78 de ani, din comuna Livezile, dispărută de la domiciliu din 10 decembrie 2014.
În data de 11.12.2014, ora 08,30, Postul de Poliţie Livezile a fost sesizat de către o femeie din comună, cu privire la faptul că soacra sa, cunoscută cu afecţiuni psihice, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.
În baza sesizării, poliţiştii au demarat activităţile de căutare a femeii şi au fost efectuate verificări în zona localităţii Livezile şi în vecinătatea acesteia, la rudele femeii şi în locurile în care obişnuia să se deplaseze.
Căutările au fost reluate în această dimineaţă, la acestea participând 6 poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud şi 10 voluntari din comuna Livezile dar până acum femeia nu a fost identificată.

Ioaunaş Maria are următoarele semnalmente:
– înălţime 1,50 m;
– greutate 40 – 50 kg,
– părul cărunt, lung, ochi căprui, faţă ovală, constituţie slabă;
– ţine ochiul stâng închis;

În ziua dispariţiei purta basma maro, pulover de culoare închisă, pieptar maro, pantalon închis şi rochie neagră. Era încălţată cu o pereche de galoși de culoare albastră ce au în partea superioară un contur de culoare roz.
În cauză a fost dispusă urmărirea la nivel naţional iar cercetările sunt continuate în vederea depistării persoanei dispărută de la domiciliu.
Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...