Actualitate

Femeie depistată în Cugir de Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Alba

foto: radioconstanta.ro
foto: radioconstanta.ro

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Alba au efectuat, în data de 27 august a.c., un control pe linia combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, în oraşul Cugir, judeţul Alba.

Cu această ocazie, a fost depistată R.S., în vârstă de 41 ani, din Republica Moldova, care a avut reglementat dreptul de şedere temporară, în scop de reîntregire a familiei.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că străina nu a întreprins demersurile necesare în vederea prelungirii dreptului de şedere, totalizând un număr de 198 zile de şedere ilegală pe teritoriul României.

Femeia a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în cuantum de 800 ron, conform OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare şi a fost îndrumată să se prezinte la sediul Serviciului pentru Imigrări al Judeţului Alba în vederea reglementării dreptului de şedere.

Nu s-a luat măsura îndepărtării de pe teritoriul României, întrucât străina este căsătorită cu un cetăţean român.

Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, va continua organizarea unor astfel de acţiuni şi controale pe linia combaterii şederii şi muncii ilegale, atrăgând atenţia cetăţenilor străini asupra respectării legislaţiei în vigoare în ce priveşte dreptul de şedere pe teritoriul României.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 august 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...