Actualitate, Pamflet, Stiri, Zvonul zilei

Februarie, anotimpul iubirii: Dragostea e-n aer, dar şi cătuşele procurorilor DNA

Într-o conferinţă de presă deputatul Călin Potor a spus ironic că DNA-ul cam absentează din judeţul Alba, că nu prea au fost găsiţi corupţi în Alba, concluzionând: „Totul e Zuzu şi miere”. Adică lapte şi miere. Gura păcătosului adevăr grăieşte…

După ce a fost cercetat în Dosarul Referendumului, chestorul Nicolae Căbulea a fost medaliat de preşedinte… preşedintele Iohannis.

Un alt preşedinte, cel de la CJ Alba debordează de optimism: Ion Dumitrel a spus sus şi tare că noul, marele, superbissimul PNL va câştiga alegerile judeţene din 2016. Dumitrel speră ca o mare parte a cetăţenilor vii, citavi, cu 2 mâini şi 2 picioare să voteze candidatul PNL-ului… oricare ar fi el. Aşa a spus Dumi.

Un primar de-l lui Dumitrel însă îşi contrazice şeful. Celebrul Traian Ursaleş (fost PRM, PDL, şi jumătate PMP) el se adresează morţilor din comună. Ursaleş vrea să primească voturile cetăţenilor din cimitir. Adică cei plecaţi puţin dintre noi.

Într-o emoţionantă scrisoare, primarul Ursaleş li se adresează concetăţenilor săi plecaţi în Cealaltă Lume: „Dragă defunctule X… Acum că este început de an 2015, vreau să vă urez fiecăruia un An Nou Fericit, cu împlini, cu multă sănătate… Pentru că este început de an, vă aduc la cunoştiinţă că ai de plătit datorii la Primărie. De aceea te rog să vii să achiţi taxele şi impozitele…”.

Practic primarul Ursaleş le spune defuncţiilor că dările neplătite la timp se transformă în dări istorice… care nu-s a noastre, ci a urmaşilor urmaşilor noştri, şi face un apel ca să fie plătite toate datoriile… dacă se poate începând de la 1848.

Reamintim, primarul Ursaleş este singurul primar din Alba care şi-a manifestat intenţia de a trece la Partidul Prezidnţial (PMP). Ursaleş este unul din puţinii fani ai Elenei Udrea din judeţul Alba, deşi ea, Nuţi Udrea este cea care a dat (a mijlocit) fondurile europene prin care baronul Mirchausen si voievodul Sabou au pus mâna pe Cetatea bastionară de la Alba Iulia. Dar asta este o altă poveste…

Pentru că veni vorba de Elena Udrea, începând de luni, 9 februarie 2015, ea ar putea să fie arestată sau măcar reţinută de procurorii DNA. Pe numele lui Nuţi sunt 3 cereri de arestare de la procurorii DNA, care aşteaptă doar avizul Camerei Deputaţilor pentru a o putea ridica pe focoasa blondă care la vârsta de 36 de ani a condus un minister care avea fonduri de circa 4 miliarde de euro.

Dacă oamenii legii o saltă pe Nuţi în aceste zile şi pentru că se apropie Valentines Day, credem că primarul Ursaleş şi deputatul Negruţ au şansa de a-şi demonstra iubirea faţă de Marea Blondă, arucându-i chiftele la Jilava, Poarta Albă sau în alte de interes turistic pentru politicienii corupţi.

În februarie, acest anotimp al iubirii, nu doar dragostea-i în aer, ci şi cătuşele procurorilor DNA.

Valentin şi Dragobete

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...