Actualitate

Farmaciile DONA, campanie de preţuri competitive pentru cele mai vândute zece OTC-uri

tafis_baloane_taraÎncepând din 15 septembrie, Farmaciile DONA îşi aşteaptă clienţii cu preţuri competitive la unele dintre cele mai căutate medicamente eliberate fără prescripţie medicală (OTC). Astfel, clienţii DONA vor putea cumpăra în unităţile din ţară:

· Paracetamol® si Acid acetilsalicilic® la 1 leu
· Antinevralgic® – 6 lei
· Parasinus®, Triferment® şi Colebil® la 7,50 lei
· Aspenter® – 9 lei
· No-Spa® (24 comprimate) – 11 lei
· Nurofen® şi Aspacardin® – 14 lei

Preţurile sunt valabile în toate cele peste 130 de Farmacii DONA din ţară, până la sfârşitul anului.

Prin această campanie ne reconsolidăm angajamentul de a fi cât mai aproape de oameni. Astfel, vom facilita accesul pacienţilor noştri la unele dintre cele mai căutate OTC-uri, prezente în aproape fiecare casă de români.

Suntem convinşi că vestea va fi primită bine de cele circa 1 milion de persoane din toată ţara deservite lunar. Cumpărăturile devin mai uşoare la Farmaciile DONA!”, a explicat Ana-Maria Petculescu, Director de Marketing Farmaciile DONA.

Prioritatea noastră rămâne asigurarea în primul rând a celui mai înalt grad de disponibilitate a tratamentelor majore şi vitale, respectiv produsele pe bază de prescripţie medicală şi cele dedicate afecţiunilor cronice.

Depunem eforturi considerabile pentru a obţine acest lucru prin politica de aprovizionare. Dar nu putem ignora nevoia clienţilor noştri de a avea acces mai facil la produsele fără prescripţie utilizate frecvent”, a completat Ana-Maria Petculescu.

Farmaciile DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar peste 1 milion de pacienţi din toată ţara.

Compania are peste 1500 de angajaţi şi numără peste 220 de farmacii şi deserveşte lunar peste 1 milion de pacienţi din toată ţara.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...