Actualitate

Fără permis şi beat a intrat într-un stâlp de susținere a firelor de curent electric

foto: antena3.ro
foto: antena3.ro

Poliţiştii Postului de politie Sâncel au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe strada Iacob Mureșanu din comuna Sâncel.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că numitul Cornel C. în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Iacob Mureşanu, din comuna Sâncel, a pierdut controlul asupra autoutilitarei care  iese de pe carosabil şi intră în coliziune cu un stâlp de susținere a firelor de curent electric.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că susnumitul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Deoarece eman miros de alcool conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager, care a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care Cornel C. a fost condus la Spitalul Municipal Blaj unde i-au fost recoltate 2 probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care Cornel C. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoana care nu poseda permis de conducere”, si „conducerea unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală” fapte pedepsite de art. art. 86 alin.1 si 87 alin.1  din O.U.G. 195/2002 – rep.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...