TEATRU ALBA
Social

Fără a avea permis un tânăr din Cugir a furat o maşină şi a avariat-o

sofer-fara-permis23Poliţiştii de siguranţă publică din Cugir au observat, în parcarea unui hotel de pe strada Al. Sahia din oraş, un autoturism care prezenta, în partea din spate, urmele unui accident rutier.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în seara de 01.12.2013, G.G.I., de 19 ani, din Cugir, în timp ce se afla într-un local public din oraş, a sustras cheia de contact a unui autoturism ce-i aparţine unui prieten, autoturism pe care l-a condus pe străzile din Cugir, fără a poseda permis de conducere.
În timp ce parca autoturismul în parcarea hotelului de pe strada Al Sahia, tânărul a avariat un autoturism parcat (cel identificat ulterior de către poliţişti) după care a părăsit locul accidentului.
G.G.I. a fost identificat de către poliţişti în incinta unei discoteci din Cugir iar pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt calificat”, „conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule” şi „părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului, daca accidentul s-a produs ca urmare a unei infracţiuni”.

Distribuie Acum

2 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...