Actualitate, HAZ DE NECAZ, Pamflet, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Facilităţi la spitalele din județul Alba: şpaga va putea fi plătită şi cu cardul

Spitalele de Urgenţă se vor moderniza. Printr-un proiect european accesat de preşedintele anestezist Anestez, toate secţiile vor fi dotate cu POS, astfel încât toți pacienţii să nu mai caute bani marunți și să poată plăti şpăgile şi cu cardul.

„Plicul mare, cu bani, puțini este demodat şi, în plus, e purtător de bacterii. Trebuia să respectăm standardele europene pentru că mulţi pacienţi se plângeau că trebuie să trecă drumul ca să scoată lovele de pe card. Dacă, Doamne-fereşte!, dădea un camion peste ei? Nu eram şi noi responsabili?”, a declarat preşedintele Anestez, după care a plecat să vadă noul episod din Las Fierbinți.

Anestez a mai spus că se crează și aplicație pentru plăţi pe internet, astfel încât bolnavii să poată plăti și de pe telefonul mobil, indicat ar fi de acasă, ca să evite bacteriile din spital. Odată cu montarea POS-lui, fiecare spital va încasa mai mulți bani din taxa pe spagă.

(acest material este un PAMFLET și trebuie tratat ca atare)

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 ianuarie 2019

About Author

Pamfletarul de serviciu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...