Actualitate, Cultura, Stirea Zilei

Expoziţie de carte cu vânzare la Colegiul Naţional HCC din Alba Iulia

expo carteÎn perioada 2-4 aprilie 2014 Colegiul Național „Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia va găzdui expoziţia de carte cu vânzare „OKIAN – Explore a World of Knoledge”.

Distribuitor de carte cu peste 18 ani de experiență și partenerul oficial în România al editurii Pearson Education din 1994, Librăria OKIAN oferă astăzi peste 800 000 de titluri în limba engleză și română, adăugând de-a lungul timpului în oferta sa cărți audio și electronice, jocuri pentru adulți și copii, accesorii și cadouri.

Expoziția pune la dispoziţia elevilor și profesorilor noi materiale pentru învățarea/predarea limbii engleze, de asemenea, o serie de materiale pentru pregătirea elevilor/copiilor în vederea susținerii examenelor Cambridge, IELTS, TOEFL și bacalaureat. Cei pasionați de cultura și civilizația britanică pot găsi în portofoliul nostru o gamă vastă de texte neliterare și literare, originale sau adaptate, clasice și moderne. În plus Librăria OKIAN propune cele mai noi produse în materie de jocuri educative, dar și o serie de accesorii și cadouri ilustrând opere literare clasice.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...