Cultura, Stiri

Expoziţia noilor membri UAPR Alba

Patru noi membrii ai Uniunii Artiştilor Plastici din România filiala Alba au avut primul primul vernisaj ca membri ai asociaţiei la Galeria Municipală de Artă din Alba Iulia.

Expoziţia prezintă lucrări realizate de Cătălin Cioancă, Alba Iulia – ceramist, Luminiţa Bretoiu, Alba Iulia – pictoriţă, Eugen Măcinic, Sebeş – pictor, Mihai Pâslariu, Alba Iulia – pictor, Dan Anghel, Alba Iulia – restaurator.

Lucrările şi artiştii expozanţi au fost prezentate de artistul plastic Diana Ţuculescu şi Nicolae Ispas, preşedintele UAPR filiala Alba.

În mod ciudat afişul expoziţiei – pus pe geamul Galeriei – a fost luat de cineva în ziua de după vernisaj. Reamintim, la precedenta expoziţie a UAPR Alba la o zi după vernisaj au dispărut cele două afişe ale expoziţiei, fiind date jos de cineva care a intrat prin efracţie în Galerie sau care are cheia de la Galerie.

NOTĂ ! La Alba Iulia mai funcţionează o organizaţie – o organizaţie sau asociaţie de artişti plastici – care îşi atribuie denumirea de UAP.

Făcând o paralelă cu UAPR-ul, situaţia este ca şi cum cineva şi-ar aroga, în mod fraudulos, numele de Asociaţia „Uniunea Scriitorilor filiala Alba”, subminând autoritatea oficială a Uniunii Scriitorilor din România filiala Alba-Hunedoara, condusă de poetul Aurel Pantea.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 iulie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...