Actualitate, Stiri

Exerciţiu demonstrativ în Alba Iulia, cu ocazia Zilei Naţionale a Poliţiei Locale

politia localaPoliţiştii locali din Alba Iulia vor efectua săptămâna viitoare un exerciţiu demonstrativ complex cu ocazia Zilei Naţionale a Poliţiei Locale. Acesta va avea loc în data de 21 mai, la ora 13.00, în zona statuii ecvestre a lui Mihai Viteazul situată în Cetatea Alba Carolina.

Oamenii legii vor arăta practic celor prezenţi situaţii cu care se confruntă în activitatea de zi cu zi. „Se va putea vedea cum se execută legitimarea unor persoane recalcitrante şi cum se acordă sprijin patrulei care se confruntă cu situaţii grave, în speţă atacul cu arme albe. În afara activităţilor poliţieneşti specifice va mai fi efectuat un exerciţiu cu tehnici de arte marţiale. Exerciţiile prestate (spargeri), sunt folosite ca o demonstraţie de forţă, îndemânare şi intimidare de către toate forţele de intervenţie şi operaţiuni speciale din întreaga lume. Ele demonstrează puterea luptătorilor, îndemânarea, viteza şi coeziunea de grup”, a declarat Ioan Vodă, şeful Serviciului Poliţia Locală Alba Iulia.

În aceeaşi zi va fi organizat şi un turneu de fotbal. Va fi organizată prima ediţie a Cupei Poliţiei Locale Alba Iulia, competiţie ce se va desfăşura în data de 21 mai, începînd cu ora 10.00 pe terenurile din incinta Grupului Şcolar „Dorin Pavel” din Alba Iulia. Vor fi invitate să participe echipe ale Poliţiei municipiului Alba Iulia, I.S.U. Alba, I.J.J. Alba, C.J. Alba, şi diverşi colaboratori.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 mai 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...