Actualitate

Exclusivitate!!! Prefectul vrea sa desfiinţeze MAFIA LEMNULUI !

feneserÎntr-un interviu acordat pentru tv.ziarulapulm.ro în cadrul emisunii Cine și cum schimbă Alba? Prefectul județului Alba, Gheorghe Feneșer a făcut publice câteva date privind măsurile luate în urma controlului de pe Valea Sebeșului, în mai multe ocoale private, defășurat acum două săptămâni împreună cu ministrul Pădurilor Lucia Varga.

Gheorghe Feneser  a declarat că aprimit chiar și sugestii să o lase mai “moale” cu aceste controale în exploatațiile forestiere pentru că deranjează.

“I-am cerut sprijinul ministrului Pădurilor Lucia Varga să ne ajute să punem odată opreliște în ceea ce înseamnă furturile de material lemnos. ”

Vă spun că de la începutul anului avem confiscat 3500 de mc de lemn, e mult e puțin, țineți dumneavoastră o evidență.

Din informațile pe care le am, vă spun că aceste cantități, de lemn furat, sunt mult mai mari iar dacă nu facem ceva în perioada următoare o să ajungem peste vreo 10-20 de ani să ne uităm cu jind după un brad frumos ca și în Brazilia.

Problemele sunt enorme și încercăm prin modificarea codului silvic să remediem aceste deficiențe.

Iarăși anunțam că vom face controale vis a vis de transportul de material lemnos. Mă refer aici la masa admisă la camioane….

De ce dacă te duci pe Valea Sebeșului, pe Transalpina, a ajuns aproape o ruină în momentul de față? De ce drumul unde ar trebui să fie linia continuă între benzi drumul se despică în două?.

Mulți au venit să-mi spună: Nu-i bine ce faci, mai ușor, că ști că nu, că ai luat-o prea în forță. Bun s-ar putea să o fi luat prea în forță. Haideți să vă o spun pe cea dreaptă. Interesele sunt foarte mari.

Dar hai să punem în balanță, ce e mai bine: Să protejăm populația județului sau să ținem în mână 10 sau 20 de exploatatori ce-și bat joc de tot ceea ce înseamnă lege în țara asta” a declarat prefectul Gheorghe Feneșer.

Alte declarații interesante și incitante al prefectului Feneșer puteți vedea doar urmărind interviul complect al prefectului județului Alba  în cadrul emisunii Cine și cum schimbă Alba? Apăsaţi aici : http://youtu.be/8rNpszeyqCU

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...