Actualitate, Politica, Stirea Zilei

EXCLUSIV : Scrisoarea unui Sebeșan

Campania electorala este în floare la Sebeș. Fiecare partid politic visează la mega victoria pe care o va avea la alegerile din iunie, așa că au început jocurile de culise. Campaniile de curatenie a orașului, campaniile anti poluare, promisiunile, cadourile, afișele, pliantele,posturile etc.

Dragi candidați suntem dezamăgiți de voi. Noi sebeșenii vrem o schimbarea majora!!! Ne-am săturat de oameni care își urmăresc propriile interese . Ce a făcut primăria pentru cetățenii ei? Eu cred ca mult prea puțin, fata de ce trebuiea sa facă. Să asfalteze o strada?! eu cred ca e ceva normal, sa pună dale, borduri sau sa introducă utilitățile?! hmm iarăși mi se pare ceva normal. Părintii mei nu sunt din Sebeș, dar eu locuiesc în Sebeș de 35 de ani și mă consinder un sebeșan adevărat. Pot sa va spun ca primăria nu a făcut nimic pentru noi oamenii de rand. Ce a făcut Vasile Stan pentru Sebes? el a domnit în perioada 1996 – 2000, iar în 2000 a venit marele prinț al orașului Mugurel Liviu Sârbu, omul care intr-adevar a făcut ceva pentru orașul nostru.

,,Măgarel,, după doar 3 ani de mandat, și-a dat seama ca e momentul sa ajungă prefect și deputat, iar oamenii care l-.au votat, nu au mai contat. Interesul propriu a ajuns mai presus decât interesul Sebesului.

Din 2003 pana în 2008 profesorul de sport a început sa conducă orașul, nimic de reproșat, un profesor de sport știe sa facă educație fizica. In 2008 s-a reântors marele dr inginer Sârbu, care după doar 2 ani de mandat, a intrat în disgrația cetățenilor după ce a fost acuzat în mai multe rânduri de presa locala, că ar fi dat bani din primăria Sebeș unei case de avocatură, unde colaboratoare era avocata familiei.

După mandatul ratat a lui Mugurel în 2012, a revenit domn profesor de sport, care a castigat alegerile, în fata lui Dorin Nistor, omul care promitea fonduri europene la Sebes,și bineinteles mana drapta lui Mircea Hava.

Peste 5300 de cetateni au votat cu Dancilă iar 5200 cu Nistor, 100 de cetățeni au făcut diferența . Nu știu dacă Dorin Nistor ar fi făcut mai multe pentru Sebes, dar poate era mai bine. Acum începe din nou marea campanie electorala, probabil va câștiga Dancila cu 50 de voturi peste Nistor, iar Nistor va pierde șansa de a se lauda cu fondurile europene, sau poate Nistor va câștiga și peste 4 ani Sebesul tot nu va atrage fonduri europene.

Nu știu ce sa mai cred, dar prefer sa aleg raul cel mai mic. Ce sa mai zic de restul candidaților, care visează sa schimbe orașul dar ei stau prost la capitolul notorietate sau încredere . Atenție domnilor nu puteți schimba un oraș dacă nu aveți experiență în administrare, cred ca eu personal nu as putea sa conduc un oraș, sunt un om care îmi iubesc familia si lucrez 10 ore pe zi, nu știu sa iau decizii pt concetățenii mei, dar am pretenția ca cei care vor veni, să poata lua decizile corecte pt mine și familia mea . Avem nevoie de parcuri de joaca pentru copii, de strand, spitale, scoli europene, piata europeană, fonduri europene . Avem nevoie de oameni competenți și responsabili . Îmi doresc sa publicați scrisoarea mea,  iar cei care citesc pana la capat să își exprime părerea prin comentari .

Va multumesc anticipat.

Claudiu Sebesan

– See more at: http://www.sebesanul.ro/exclusiv-scrisoarea-unui-sebesan/#sthash.gHvv2kdm.dpuf

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 martie 2016

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...