Actualitate, Social

Exclusiv print: Interviu senzaţional cu Eugen Furdui-primarul Roşiei Montane

Ziarul Apulum 8-14 iulie-page-001Domnule Eugen Furdui, acum 2000 de ani Roşia Montană o ducea bine, era prosperă, romanii scoteau tone de aur. Acum 150 de ani Ion Agârbiceanu scria despre zonă că este o zonă prosperă dar acum în 2013 este o zonă în decădere, ce se întâmplă?

Vreau să vă răspund la întrebarea pe care aţi pus-o. Eu, primarul din Roşia Montană nu pot schimba Alba, dar resursa de aur care este la Roşia Montană poate influenţa pozitiv devoltarea judeţului Alba şi chiar devoltarea naţională.

Acum să revenim la Roşia Montană. Aşa este se cunoaşte, din păcate Roşia Montană în ultimii 15 ani a fost mediatizată şi cunoscută peste tot pe plan mondial, dar nu s-a făcut nimic.

Roşia Montană există, trăişte datorită activităţii din ea. Ştim cu toţii, am fost informaţi că activitatea de bază la Roşia Montană a fost exploatarea aurului.

Citeşte în exclusivitate continuarea acestui interviu în numărul 18 al Ziarului Apulum sau vizionează-l luni pe www.ziarulapulum.ro în emisiunea Cine şi cum schimbă Alba ! ! !

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...