Educatie, Stiri

Evenimentul #GivingTuesday, organizat și la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Și în acest an, în contextul fenomenului internațional Giving Tuesday, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia alege să dăruiască.

#GivingTuesday este despre generozitate. Suntem generoși pentru că ne dorim o lume mai bună. O lume mai bună trebuie să trăiască pe o planetă mai bună. Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a ales să dăruiască pentru o Planetă mai curată, mai frumoasă și mai sănătoasă prin activități de conștientizare în rândul tinerilor și care să dezvolte cultura responsabilității pentru că schimbările climatice pe care le resimțim tot mai mult și care sunt un rezultat al comportamentului uman iresponsabil au un impact profund asupra sănătății umane prin crearea de noi presiuni asupra securității alimentare și a aprovizionării cu apă în țările din întreaga lume.

În perioada 27 noiembrie – 3 decembrie 2019, atât în mediul online, cât și în campusul UAB se va desfășura o campanie de conștientizare în rândul tinerilor cu privire la impactul pe care fiecare dintre noi îl avem asupra Planetei și modul în care putem contribui, câte puțin, la reducerea acestuia; iar în data de 3 decembrie 2019, în intervalul 10.00 – 12.00, la parterul corpului C al Universității va exista un stand unde, o echipă de studenți voluntari va încuraja trecătorii să lase un mesaj despre ce au dăruit Planetei, contra unor cadouri surpriză.

Toți cei interesați și/sau care doresc să se implice sunt așteptați în data de 3 decembrie 2019, în intervalul 10.00 – 12.00, la parterul corpului C al Universității pentru a transmite împreună cu noi un mesaj despre ce putem dărui fiecare, zilnic, Planetei și, de ce nu, să trasăm împreună direcțiile de urmat pentru a proteja Planeta și a o menține albastră.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 noiembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...