Actualitate

Evaluarea activităţii Poliţiei municipiului Sebeş pe primele 6 luni ale anului 2013

foto: curentul.ro
foto: curentul.ro

Marţi, 16.07.2013, începând cu ora 13.00, domnul chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, a participat la şedinţa de evaluare a activităţii Poliţiei municipiului Sebeş, pe semestrul I – 2013, desfăşurată la sediul acestei subunităţi de poliţie.

La această activitate au participat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, şefii secţiilor de poliţie rurală Sebeş şi Şpring şi şefii celor 10 posturi de poliţie comunală, a căror activitate este coordonată de conducerea acestei poliţii municipale.

Prin prisma rezultatelor înregistrate în semestrul I – 2013,  la nivelul Poliţiei municipiului Sebeş şi a structurilor coordonate, domnul chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, a apreciat eforturile depuse de poliţişti pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi pentru întreaga activitate de prevenire şi combatere a criminalităţii.

În context, a evidenţiat rezultatele bune obţinute în domeniul combaterii delictelor silvice unde, acţionându-se în cadrul Planului de acţiune „SCUTUL PĂDURII”, a fost dispusă măsura confiscării cantităţii de 338 metri cubi de material lemnos (cu 210 mc mai mulţi decât în sem. I-2012).

Pe linie de poliţie rutieră deşi a crescut fermitatea în luarea măsurilor de sancţionare a persoanelor care nu înţeleg să respecte regulile de circulaţie şi prin acest comportament pun în primejdie viaţa celorlalţi participanţi la trafic, şeful inspectoratului a solicitat poliţiştilor să asigure dirijarea în vederea fluidizării traficului rutier din municipiul Sebeş.

Printre aspectele puse în discuţie a fost şi necesitatea intensificării activităţilor specifice pentru prevenirea şi combaterea infractiunilor de natură economico-financiare şi în special de evaziune fiscală, precum şi a criminalităţii stradale.

De asemenea s-a insistat pe realizarea măsurilor stabilite pentru reducerea victimizării, în special în rândul minorilor pe perioada vacanţei de vară.

La finalul intervenţiei, şeful inspectoratului a reamintit celor prezenţi faptul că asigurarea climatului de normalitate civică pentru cetăţeni şi pentru buna funcţionare a instituţiilor fundamentale ale statului a reprezentat permanent o prioritate a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi le-a solicitat să manifeste preocupare şi interes în acest sens.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 iulie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...