Actualitate, Stirea Zilei

Evadatul de la Penitenciarul Aiud a fost prins

Sâmbătă deţinutul de la penitenciarul Aiud, Marcel Buzgar, care a evadat marţi a fost capturat de poliţişti şi jandarmi în munţii Apuseni în zona Bucium Cerbu pe un drum forestier

Fugarul în vârstă de 30 de ani este din Cîmpeni și a evadat în timp ce se afla la punctul de lucru din Teiuș unde era repartizat la muncă.

Pentru capturarea deţinutului fugar au fost blocate căile de acces şi posibilele direcţii de deplasare a acestuia, a fost alarmat personalul şi au fost trimise echipe de jandarmi în teren. La capturarea deţinutului au cooperat unităţi ale Inspectoratului de Poliţie Alba și ale Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

„În jurul orei 12.00, a fost prins numitul BUZGAR Marcel Nicolae, încarcerat în Penitenciarul Aiud şi evadat la data de 02.06.2015 din punctul de lucru situat la fabrica de betoane SC SOMACO S.R.L. Teiuş.
Azi, 06.06.2015 în jurul orelor 12.00, prin activităţi specifice, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în cooperare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, lucrători din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Aiud şi alte forţe de sprijin au reuşit identificarea şi prinderea lui BUZGAR Marcel Nicolae, încarcerat în Penitenciarul Aiud şi evadat la data de 02.06.2015 din punctul de lucru situat la fabrica de betoane SC SOMACO S.R.L. Teiuş.
În seara zilei de 05.06.2015, evadatul a fost reperat in padure pe raza comunei Bucium, din judetul Alba, dar nu s-a oprit la somatia politistilor chiar si prin executarea unui foc de armă în plan vertical, continuandu-si alergarea.
S-a procedat la căutarea lui pe timpul noptii, fără a fi reperat, iar azi, 06.06.2015, în jurul orei 12.00, evadatul a fost observat cu binoclul pe un deal situat între satele Cerbu si Bucium – Sat, de către un politist care se afla într-un post de observare.
Pentru prinderea acestuia, a fost dirijată echipa cea mai apropiată, formată din 5 jandarmi, care, pe baza datelor comunicate permanent de politist, a reusit prinderea evadatului.
BUZGAR Marcel Nicolae a fost adus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pentru îndeplinirea procedurilor legale şi depunerii acestuia în Penitenciarul de maximă Siguranţă Aiud” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Alba

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 iunie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...