Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Europe Direct – Regiunea Centru organizează patru dezbateri-concurs pe tema alegerilor europarlamentare

Europe Direct, Regiunea Centru organizează pentru cetățenii din Regiunea Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu), în parteneriat cu Asociația Forum Apulum, patru dezbateri-concurs pe tema alegerilor europarlamentare și participării la vot.

Dezbaterile-concurs vor avea loc la:

  • Alba Iulia – 8 aprilie 2019, Aula Mare Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia
  • Sibiu – 15 aprilie 2019, Aula Magna Universitatea Lucian Blaga Sibiu
  • Târgu Mureș – 22 aprilie 2019, Universitatea de Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș
  • Brașov – 14 mai 2019, Sala mică Cinema Patria

Cei mai buni dintre participanții pot câștiga un loc în tabăra de leadership ce va avea loc în august, unde vor putea cunoaște tineri și unde vor putea să participe, timp de trei zile, la ateliere cu specialiști în comunicare, media și democrație.

Toți participanții vor primi materiale informative și promoționale.
Dacă pentru un concurs se vor înscrie mai mult de șase persoane, organizatorul va face o selecție, pe baza textului argumentativ din formularul de înscriere. Participanții la concurs vor primi detalii despre tema de dezbatere cu minim cinci zile înainte de desfășurarea evenimentului. Poziția în cadrul concursului (PRO/CONTRA) va fi desemnată doar la momentul evenimentului.
Membrii echipelor de concurs vor primi câte un tricou a cărui culoare va determina echipa, iar la final obiecte promoționale și diplome de participare. În cadrul fiecărei dezbateri, organizatorul va alcătui un juriu, care va decide echipa câștigătoare, luând în considerare criterii predefinite și votul publicului și va desemna persoanele din rândul concurenților care sunt selectate pentru a participa la tabăra de leadership (două persoane). A treia persoană ce va participa la tabără va fi selectată din rândul publicului, prin tragere la sorți.

Evenimentele sunt organizate în cadrul proiectului ”Centrul de Informare Europe Direct Regiunea Centru”, finanțat de către Comisia Europeană și Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru.

Pentru înscriere ca participant sau membru al publicului, trebuie completat formularul de aici:  <https://goo.gl/forms/SFmKqrqcICnD1Ek93>

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 martie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...