Tag: zapada

Doi bucureșteni au rămas cu mașina blocată pe Transalpina
Actualitate, Evenimente

Doi bucureșteni au rămas cu mașina blocată pe Transalpina

Șoferi fără discernământ. Jandarmii montani de la Postul Șugag au fost sesizați și au intervenit pentru recuperarea unei mașini imobilizata pe Transalpina. În autoturism se aflau două persoane, din Bucuresti. Se pare că șoferul, deși a văzut, conform propriei declarații, semnalizarea că drumul este închis circulației, a ignorat avertismentul și a ajuns într-o zonă unde…

Week-end perfect pentru ski! Pârtiile de la Șureanu și Arieșeni acoperite de zăpada!
Actualitate, Sport

Week-end perfect pentru ski! Pârtiile de la Șureanu și Arieșeni acoperite de zăpada!

Vârf de sezon de ski în județul Alba. Cele două domenii schiabile oferă condiții perfecte pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Ninsorile căzute în ultimele zile a făcut ca stratul de zăpadă de pe pârtii să fie ideal pentru ski și snowboard. Astfel, în continuare, zăpada este din belșug la Șureanu, unde pârtiile se prezintă excelent….

România sub zăpadă! O autostradă și 17 drumuri naționale afectate de nămeți!
Actualitate, Stirea Zilei

România sub zăpadă! O autostradă și 17 drumuri naționale afectate de nămeți!

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia rutieră este întreruptă pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins între Bucureşti şi Fetești. De asemenea, nu se circulă pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale, din fericire, nici unul nu este în județul Alba. Deocamdată, Transilvania nu a fost afectată de valul…

Week-end-ul vine cu ninsori!!!
Actualitate

Week-end-ul vine cu ninsori!!!

Valul de frig care intră din estul României va ajunge și în județul nostru. Conform informărilor INMH, pe parcursul zilei de vineri, 15 ianuarie, în jumătatea de vest a ţării vor fi precipitaţii pe arii extinse, în general moderate cantitativ, urmând a se cumula local 15…20 l/mp. În zonele montane şi submontane va ninge şi se va depune strat de zăpadă, mai consistent îndeosebi în Munţii Banatului. În Maramureş şi în Transilvania vor predomina ninsorile, iar în Crişana, Banat şi Oltenia se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare.

   Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze ce vor depăşi, pe crestele înalte, 70…80 km/h la rafală, viscolind sau spulberând zăpada, dar şi în sud-vestul teritoriului la începutul zilei şi local şi temporar în regiunile estice şi sud-estice, cu rafale de 50…60 km/h.

Începând din noaptea de sâmbătă spre duminică (16/17 ianuarie), vremea se va înrăutăţi în sudul şi sud-estul ţării, unde aria ninsorilor se va extinde, iar vântul se va intensifica, urmând ca, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor, Administraţia Naţională de Meteorologie să emită noi mesaje.

1 2 3 4
Scrie-ne pe Messenger
Loading...