Tag: bancul

HAZ DE NECAZ

Bancul zilei : Betivul si votca

Un betiv venea acasa pe la ora 3 dimineata. In buzunar avea o sticla de votca. Pe la etajul 3, cade pe scari si simte ceva umed pe picior. La care zice: – Doamne, da sa fie sange , Doamne, da sa fie sange ,Doamne, da sa fie sange ,   sa nu se fi spart sticla! :))

Bancul Zilei
HAZ DE NECAZ

Bancul Zilei

– Tată, eu mă mărit! – Cu cine? – Îl știi pe Ionel, vecinul nostru? Cu el! – Aoleu, draga mea, băiatul ăsta e vai de capul lui, orfan, sărac, rătăcit… – Dar tată… eu nu caut băieți cu bani! – Nu e vorba de asta, dar pe el și-așa l-a bătut soarta, tu vrei…

HAZ DE NECAZ

Bancul Zilei

Vine un tip la doctor si-i spune: -Doctore, am probleme cu al trei-lea picior. -Cum așa? -Păi, când fac dragoste cu femei, ele urlă foarte tare! -Da, și ce urlă? -Ajutor, mă violează!

HAZ DE NECAZ

Bancul zilei

Un tip merge la incorporare în marină. În timp ce i se completau actele, este întrebat: – Ştiţi sa înotaţi? – Da’ ce, nu mai aveţi vapoare?

HAZ DE NECAZ

– Bună ziua. Suc de morcovi aveţi?

– Bună ziua. Suc de morcovi aveţi? – Nu. – Dar de roşii? – Nu domnule, aici e bar! – Dar fiertură de ţelină? – Nu avem decât băuturi alcoolice. – Dumnezeu mi-e martor că n-am vrut să beau alcool, dar dacă nu aveţi altceva, daţi-mi o vodca!

HAZ DE NECAZ

Bancul Zilei

Un infractor este interogat la poliţie: – Spune, dom’le, ce-ai făcut! – Păi am furat o cisternă cu vin… – Şi… – Jumătate am băut-o… – Şi cu cealaltă jumătate ce-ai făcut? – Păi, am vândut-o… – Şi ce-ai făcut cu banii? – I-am băut!

HAZ DE NECAZ

Zambiti va rog! :)

La al 200-lea congres al PDL, Basescu, girbovit de ani si plictisit de povara puterii, se adreseaza participantilor: – Dragii mei, eu… eu m-am hotarit sa renunt. Propun sa fie aleasa in locul meu prietena mea, Elena! – Huooo! Huooo! – Atunci propun sa ma inlocuiasca la presedintie prietenul meu, Boc. – Huooo! Huooo! –…

1 2