Locale, Stiri

Etapa finală a concursului tematic „Instrucţie cu cântec” şi premierea câştigătorilor Cupei „Mihai Viteazul”

Elevii de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia vor participa marţi, 22 octombrie, la etapa finală a Concursului tematic „Instrucţie cu cântec”.

Concursul muzical coregrafic este unul de tradiţie în colegiul militar albaiulian, elevii prezentând mişcări specifice instrucţiei de front, cu arme. La competiţie participă patru plutoane de elevi, reprezentând fiecare an de studiu.

Etapa finală a Concursului tematic „Instrucţie cu cântec” se va desfăşura între orele 14.00 – 15.00, pe platoul din incinta colegiului.

După eveniment va avea loc şi premierea sportivilor care s-au clasat pe podium la competiția sportivă Cupa „Mihai Viteazul”. Concursul, devenit tradiţie în colegiul militar albaiulian , s-a desfăşurat în perioada 30 septembrie – 22 octombrie iar în acest an a fost cuprins în programul de manifestări dedicate împlinirii a 100 de ani de la înființarea liceului militar.

La finalul întrecerilor sportive se acordă dimplome şi premii pe ramuri de sport iar Cupa „Mihai Viteazul” se va acorda companiei care obţine cele mai multe puncte realizate prin cumularea rezultatelor la fiecare ramură de sport şi disciplină sportivă.

În cadrul competiţiei au avut loc partide de volei (fete/băieţi), baschet (băieţi), handbal (băieţi) şi tenis de masă (fete/băieţi) dar şi concursuri de atletism.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 octombrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...