Actualitate, Educatie, Stiri

Elevii voluntari din Alba Iulia au finalizat cu succes proiectul „Artă pentru juniori”

Echipa “AS”, formată din eleve de la Liceul de Arte “Regina Maria” împreună cu un număr de zece voluntari, a efectuat în perioada 21-28 Mai vizite la Centrul Ansberg, Centrul Iulia și Centrul Sf. Vasile cel Mare. Vizitele au avut drept scop stimularea imaginaţiei şi gândirii celor peste 40 de tineri participanți din cele trei centre.

Pe lângă activitățile cu caracter artistic, voluntarii au realizat o serie de activități de natură a le stimula tinerilor imaginația. Deși perioada de implementare a proiectului s-au încheiat în data de 2 iunie, voluntarii sunt deciși să continue desfășurarea acestor activități în centrele menționate, reprezentanții unuia dintre centre solicitându-le realizarea unui desen de tip grafitti în incinta centrului.

Arta pentru juniori2Ultima activitate din cadrul proiectului s-a desfășurat în data de 1 iunie și a constat amplasarea unui stand în zona din apropierea traseului celor trei fortificații, în intervalul 10-18, în cadrul căruia au fost expuse lucrările realizate de tinerii din cele trei centre, și s-au prestat gratuit servicii de facepainting pentru peste 150 de copii. Considerăm că proiectul a fost un real succes, bazându-ne în acest sens pe feedback-ul persoanelor din cele trei centre, dar și a persoanelor care au beneficiat de serviciile de facepainting.

Proiectul „Artă pentru juniori” este un proiect finanțat de Fundația Comunitară Alba prin programul YouthBank. Principalii parteneri locali sunt Consiliul Local si Primaria Municipiului Alba Iulia, Dacia Market si Giro, fiind coordonat la nivel național de Asociatia pentru Relatii Comunitare. Organizația gazdă este Asociația Despărțământul “Eugen Hulea” Astra Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...