Locale, Stiri

Elevii militari au dus bucuria Crăciunului copiilor și vârstnicilor ocrotiți în două centre sociale din Alba Iulia

Elevii de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul”, însoțiți de părintele profesor Ionuț Șopterean, au poposit săptămâna aceasta la Căminul pentru persoane vârstnice și la Așezământul social „Sfântul Vasile cel Mare” din Alba Iulia pentru a-i colinda pe copiii și bunicii ocrotiți în cele două centre sociale. Pe lângă frumoasele colinde duse în dar, elevii militari au oferit zâmbete și îmbrățișări tuturor, fiind mișcați de bucuria și căldura cu care au fost primiți.

Prima oprire a fost la Căminul pentru persoane vârstnice unde elevii militari au interpretat mai multe colinde și au stat de vorbă cu bunicii, făcându-i pentru câteva clipe, să uite de greutățile bătâneții și dorul de nepoți.

Următoarea oprire a elevilor în uniformă a fost la Așezământulul social „Sfântul Vasile cel Mare”, unde sunt ocrotiți 12 copii și tineri cu vârste cuprinse între 4 și 19 ani. Micuța sală de mese a centrului social a răsunat de colindele elevilor și ale copiilor care au cântat împreună. De această dată, elevii militari au fost cei care au oferit copiilor fructe și dulciuri.

La final, vizibil emoționați, elevii militari au înțeles cât de important este să fim mai atenți la nevoile celor din jurul nostru și cum un gest mic poate avea un impact mare asupra lor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 decembrie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...