Actualitate, Stiri

Elevi şi preşcolari din cinci judeţe vor lua parte la Cupa „Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis” la Șah

sahÎn dorința de a promova șahul ca sport al minții și de a-i îndemna pe cei interesați să-l practice de la o vârstă fragedă, Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis a inițiat un eveniment șahistic destinat preșcolarilor și elevilor de clasele I-VIII, un demers care se dorește a fi reeditat an de an. Sunt așteptați să participe șahiști din Alba, dar și din județele Sibiu, Cluj, Mureș și Hunedoara, unde evenimentul a fost promovat.

Competiția va avea loc sâmbătă, 10 mai 2014 și este organizată în parteneriat cu Clubul Municipal de Șah Alba Iulia și Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia, cea care de altfel va găzdui evenimentul.

Competiția are două secțiuni, una pentru concurenți nelegitimați sau legitimați la Federația Română de Șah și având rating 1001, iar alta pentru competitori legitimați, având rating mai mare de 1001. În cadrul fiecărei secțiuni se va concura pe grupe de vârstă, de la preșcolari și până la elevii de clasa a VIII-a, distinct băieți și fete. Se vor juca cinci runde în sistem elvețian sau sistem turneu, în funcție de numărul de participanți. Timpul de joc este de 15 minute / partidă (timp de joc pentru fiecare jucător).

Organizatorii vor acorda, pentru fiecare secțiune: trofeu pentru locul întâi, medalii pentru primii trei clasați și diplome pentru toți participanții.

Înscrierile se fac telefonic sau prin e-mail la Marius Ceteraș, telefon 0745-633805, e-mail: marius.ceteras@gmail.com, sau Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis, telefon 0723-336511, email: office@rotaryalba.ro.

Participanții vor prezenta la înscriere carnetul de elev sau adeverința eliberată de instituția de învățământ la care studiază, din care să rezulte clasa în care sunt înscriși. Nu se percepe taxă de participare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...