Actualitate, Evenimente, Stiri

Elena Udrea vine la Târgul de Fete de pe Muntele Găina, preşedintele Băsescu este aşteptat şi el

Printre invitaţii de marcă ai Târgului de Fete de pe Muntele Găina se numără importanţi lideri politici. Deocamdată au confirmat Elena Udrea – preşedinta Partidului Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu – (pentru cei care nu ştiu încă) este candidatul PMP la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014, Gelu Vişan, Claudiu Palaz, Nicolae Ivăşchescu.

Ei răspund invitaţiei făcute de preşedintele PMP Alba, deputatul Clement Negruţ, care va fi însoţit de numeroşi membri ai PMP Alba

Deputatul l-a invitat şi pe preşedintele României, Traian Băsescu, acesta însă nu a comfirmat până în acest moment.

Târgul de Fete are loc în perioada 19-20 iulie pe Muntele Găina din Judeţul Alba. Este un eveniment al moţilor care se desfăşoară de circa 200 de ani – o întâlnire care prilejuieşte schimbul de mărfuri, spectacole folclorice şi multă voie bună între prieteni.

Foto: facebook Elena Udrea

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 iulie 2014

About Author

Ziarul Apulum


2 COMMENTS ON THIS POST To “Elena Udrea vine la Târgul de Fete de pe Muntele Găina, preşedintele Băsescu este aşteptat şi el”

  1. Trebuie sa fie un eveniment minunat acest Targ de Fete, cu atat mai mult cu cat are o traditie indelungata…iar daca este onorat de personalitati de talia Elenei Udrea, a lui Cr. Diaconescu, a lui Gelu Visan si sper si a lui Traian Basescu, va da si mai multa stralucire celor ce se vor petrece acolo…

  2. PMP in miscare! Elena Udrea si PMP la acest eveniment „Targul de fete” Foarte frumos, asa se face cunoscut noul proiect PMP, direct printre oameni si nu doar de la tv, cum procedeaza cam toti politicienii care nu se amesteca cu prostimea sau „pulimea’ cum zice Oprescu!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...