Actualitate, Politica, Stiri

Elena Udrea: PMP ar putea susţine un candidat liberal la preşedinţie pentru a împiedica PSD să conducă România în următorii 10 ani

08.Elena Udrea şi Elena Băsescu au fost VIP-urile întâlnirii cu activul PMP din judeţul Alba, deşi la întâlnire au fost prezenţi Cristian Preda – nr. 1 pe lista eurocandidaţilor PMP, Teodor Baconschi, Florin Popescu şi Cristian Petrescu.

Venind la invitaţia deputatului PMP Clement Negruţ, Elena Udrea şi Eba au fost întâmpinate cu flori, afinată, doniţe şi tulnice miniaturale.

Unificarea dreptei nu se poate face fără PMP, spune Elena Udrea: „După alegerile europarlamentare mulţi aroganţi vor veni la discuţii cu PMP”.

În ceea ce priveşte un candidat comun al Dreptei la alegerile prezidenţiale, Udrea apreciază: „Dacă cei de la PNL susţin candidatul nostru putem vorbi de o alianţă cu liberalii. În varianta improbabilă în care candidatul liberal ajunge în turul doi al alegerilor prezidenţiale îl vom susţine. Orice variantă oricât de proastă, oricât de nedorită, tot mai bună e decât un un preşedinte PSD şi un PSD care să conducă România 10 ani de acum înainte”.

Ambiţiile PMP sunt mari, după cum spune Elena Udrea: „Vrem un rezultat cu două cifre la europarlamentare, apoi să dăm preşedintele României şi în 2016 să batem PSD-ul”.

Udrea a refuzat să comenteze declaraţia preşedintelui Traian Băsescu, cel care şi-a îndemnat public susţinătorii să voteze Partidul Mişcarea Populară.

Elena Băsescu explică de ce nu a candidat la europarlamentare: „Aşa cum a spus şi tatăl meu, am avut o discuţie foarte serioasă în care am luat în calcul absolut toate aspectele. Nu s-a pus niciodată problema să ocup un loc eligibil pe lista Partidului Mişcarea Populară. S-a pus în discuţie candidatura ca şi independent, însă niciodată cea de pe listă pentru că, aşa cum am făcut-o şi în 2009, aşa cum vreau să o fac şi acum, nu vreau să mă folosesc de un partid pentru a obţine o funcţie, o demnitate publică. Am spus întotdeauna că nu mă ascund după liste şi acum aş fi vrut să candidez independent, însă am văzut foarte multe sondaje care spuneau acelaşi lucru – că pot să iau unu, două, trei procente chiar din procentul Mişcării Populare şi nu din altă parte”.

Eba a anunţat ferm că va candida la alegerile legislative din anul 2016.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...