Actualitate, Politica, Stiri

Elena Udrea nu şi-a aruncat în cap găleata cu gheaţă la Alba Iulia, dar o va face la Bucureşti în faţa Guvernului

Au trecut cele 24 de ore de când fostul premier Emil Boc a provocat-o pe Elena Udrea să participe la campania Ice Buckett Challenge, prin care diverse personalităţi îşi toarnă o găleată cu apă şi gheaţă pentru a atrage atenţia unei boli foarte rare: ALS (boala Lou Gehrig), scleroză laterală amiotrofică, adică paralizie care se instalează treptat până la paralizia totală.

Ar fi trebuit ca Elena Udrea să-şi toarne o găleată de gheaţă şi apă la Alba Iulia, dar a promis că va face acest lucru la Bucureşti, în faţa Palatului Victoria… unde se află guvernul.

„Am vrut să fac acest lucru (n.a. – să îşi toarne găleata cu gheaţă în cap), însă aveam această conferință și nu puteam să vin la dumneavoastră după ce îmi puneam în cap o găleată cu apă și gheață. De Cetatea Alba Iulia mă leagă foarte multe lucruri. Ca ministru am alocat 200 milioane de lei pentru restaurarea Cetăţii din Alba Iulia. Voi face acest lucru (n.a. – participarea la Ice Bucket Challenge) în faţa Guvernului. O să-l provoc pe domnul Victor Ponta să își asume un duș cu apă rece pentru că are nevoie, să se trezească la realitate”.

Duminică, 24 august, Elena Udrea a participat la evenimente din cadrul Zilelor Sebeşului, iar luni, 25 august, a vizitat Cetatea Alba Iulia.

Tot luni, la Alba Iulia, Elena Udrea a vizitat cunoscuta fabrică de porţelan Apulum.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...